Adolescència, sentiment de pertinença

L’adolescència es caracteritza per tenir com a eix principal la relació amb els iguals. Ja que la identitat s’està construint i definint, és important el mirall que m’ofereixen els altres, així com la vivència de sentir que pertanyo a un grup.

Així mateix, és una etapa molt sensible on les emocions vénen amb força i hi ha tota una revisió de la pròpia infància. És un gran moment per modificar patrons disfuncionals i compensar les necessitats autèntiques que no han pogut ser ateses.

 
 

Per això, el treball en grup és un espai segur, molt ric per a la persona. Per poder teixir vincles sans i prendre consciència d’un mateix, de les pròpies emocions, del que necessito, del meu potencial, de com em limito, de quins límits estableixo amb els altres o no, de com em relaciono i el que genero i rebut de l’altre, etc.

Aclarir el batibull mental, sentir el que sento i donar-li valor, connectar amb el meu cos com el més fidel amic són objectius essencials del grup per a adolescents.

Una proposta acompanyada per un o dos professionals que faciliten un espai on el grup mateix anirà marcant el ritme de les propostes i l’escolta i l’autoregulació seran claus per al seu desenvolupament.
Comptem amb tu!

Gemma Haeffner Murt
Psicòloga i Terapeuta Gestalt

Obrim un nou grup per adolescents de 12 a 15 anys.

Un espai de trobada i propostes pensades per afavorir el contacte amb un mateix i l’enllaç amb els altres.

On revisar qui crec que sóc, com em relaciono i com em moc al món.
I desenvolupar un sentit del JO més ple atenent el cos, l’emoció i la ment.

Els dilluns quinzenals de 16:15 a 17:45 h
Els dimecres quinzenals de 17 a 18.30 h

Per a més informació podeu trucar o escriure WhatsApp al 647433191 o al correu ghaeffner@gmail.com
Si voleu més informació sobre el Xató la trobareu al nostre web:

https://www.institutcatalansietat.com/ca/el-nostre-equip/gemma-haeffner-murt

About user

L’Institut Català de l’Ansietat (ICA) es un centro privado de psicoterapia, formación e investigación que nace como respuesta a un problema ampliamente extendido en nuestra sociedad: la ansiedad y el exceso de estrés.