Al entorn de Barcelona, ​​us donem la benvinguda a una experiència única: la 8a edició del nostre Curs d’Intel·ligència Emocional a Sant Cugat, Barcelona. Aquest programa ha estat dissenyat meticulosament per potenciar no només les teves habilitats personales, sinó també les teves habilitats socials i professionals, obrint les portes a un viatge d’autodescobriment i creixement emocional.

Hi ha nombrosos estudis científics que demostren que els individus que tenen habilitats d’intel·ligència emocional són més feliços, més segurs i reeixits a la vida. Aquests estudis conclouen que per tenir èxit és més decisiu tenir un bon coeficient d’intel·ligència emocional que un bon coeficient intel·lectual.

Segons el psicòleg Daniel Goleman “almenys el 80% de l’èxit a l’edat adulta prové de la intel·ligència emocional”.

Beneficis del Curs de Intel·ligència Emocional en Barcelona

En el transcurs del nostre Curs d’Intel·ligència Emocional a Barcelona, et submergiràs en un procés d’aprenentatge transformador que donarà lloc a una sèrie de beneficis concrets i perdurables. Aquestes experiències no sols enriquiran la teva vida quotidiana, sinó que també es convertiran en fonaments sòlids per al teu desenvolupament personal i professional.

Treballarem el món emocional en dues dimensions: La dimensió intrapersonal i la dimensió interpersonal.

Beneficis Dimensió Intrapersonal:

Millora de la capacitat introspectiva:

 • Desenvolupament d’habilitats que permeten una introspecció més profunda. 
 • Potenciar la consciència de les pròpies emocions, sensacions corporals i pensaments.

Entendre el papel de las emocions:

 • Proporcionar coneixements per comprendre el paper fonamental de les emocions a la vida quotidiana.
 • Fomentar la capacitat de reconèixer i etiquetar les emocions de manera precisa.

Aprendre a expressar emocions de manera saludable:

 • Proporcionar eines pràctiques per a lexpressió emocional saludable.
 • Facilitar el desenvolupament d’habilitats comunicatives que permetin lexpressió democions de manera constructiva.

Millora de la capacitat de resiliencia:

 • Proporcionar estratègies i tècniques per enfortir la resiliència emocional.
 • Fomentar l’adaptabilitat i la capacitat de recuperació davant de situacions adverses.

Millorar l’automotivació:

 • Oferir enfocaments pràctics per fomentar l’automotivació i l’impuls personal.
 • Desenvolupar estratègies per mantenir la motivació al llarg del temps.
Curso de inteligencia emocional en Barcelona

Beneficis Dimensió Interpersonal :

Curso de inteligencia emocional en Barcelona

Millorar la capacitat d’escolta i d’empatia:

 • Desenvolupar habilitats descolta activa per comprendre millor les necessitats i emocions dels altres.
 • Fomentar l’empatia com a base per a relacions interpersonals més profundes i significatives.

Aprendre a comunicar-se millor:

 • Proporcionar eines pràctiques per millorar la comunicació interpersonal.
 • Desenvolupar habilitats verbals i no verbals que afavoreixin una comunicació clara i efectiva.

Millorar l’assertivitat i la capacitat d’establir límits:

 • Proporcionar tècniques per fomentar l’assertivitat i l’expressió de necessitats de manera respectuosa.
 • Desenvolupar habilitats per establir límits saludables en les relacions interpersonals.

Conèixer i entendre el món emocional dels altres:

 • Promoure la comprensió profunda de les emocions dels altres.
 • Facilitar la capacitat de reconèixer i respondre de manera efectiva al món emocional dels que ens envolten.

Metodologia Pròpia

Al nostre curs d’intel·ligència emocional a Barcelona, ​​ens enorgulleix presentar una metodologia única que fusiona acuradament teoria, activitats pràctiques i discussions enriquidores en un entorn participatiu. Dissenyat per proporcionar una experiència integral, el nostre enfocament pedagògic se centra en el desenvolupament pràctic d’habilitats emocionals i l’aplicació efectiva de la teoria a la vida quotidiana.

Principis Fonamentals: La nostra metodologia es basa en principis fonamentals de la intel·ligència emocional, abordant les dimensions intrapersonal i interpersonal. Les classes són impartides per psicòlegs altament capacitats en intel·ligència emocional, que no només tenen una sòlida base teòrica, sinó també una valuosa experiència pràctica en l’aplicació efectiva d’aquestes habilitats en diversos contextos.

Enfocament Participatiu: Fomentem la participació activa dels nostres estudiants a cada sessió. Les classes no són només moments de transmissió d’informació, sinó també oportunitats per involucrar-se directament en activitats pràctiques que reforcin els conceptes apresos. La interacció entre participants i instructors és fonamental per crear un ambient d’aprenentatge dinàmic i enriquidor.

Públic Objectiu: El nostre curs està destinat a qualsevol persona més gran de 18 anys que vulgui emprendre el camí cap a l’autoconeixement i estigui compromesa amb el seu propi procés de creixement personal.

Objectius Personals: Cada participant, en finalitzar el curs, haurà desenvolupat eines pràctiques per aplicar la intel·ligència emocional a la seva vida diària.

Acompanyament Continu: Entenem que el procés de desenvolupament personal és continu. Per això, oferim recursos addicionals, assessorament i seguiment després de la finalització del curs.

Format y dates

El curs d’intel·ligència emocional a Barcelona s’estén al llarg de 10 setmanes i ofereix als participants un període integral per assimilar i aplicar els conceptes apresos. Aquesta estructura permet un aprenentatge gradual i profund en cada aspecte de la intel·ligència emocional, garantint un desenvolupament sòlid de les habilitats al llarg del temps.

Les sessions del curs es duran a terme cada dijous a la tarda, de 19.00 a 21.00 hores.

El curs es desenvoluparà en un entorn daprenentatge col·laboratiu, amb un grup tancat de no menys de 5 persones i no més de 10. Aquesta estructura garanteix una experiència personalitzada i facilita la participació activa de cada estudiant. La limitació de la mida del grup permet una atenció més individualitzada per part dels instructors, tot fomentant un ambient propici per a la interacció i l’intercanvi d’idees.

La propera edició del curs d´intel·ligència emocional començarà l´10 d’octubre.

El curs es durà a terme  l’Institut Català situat a Sant Cugat del Vallès, Barcelona, proporcionant un entorn tranquil i adequat per al desenvolupament del contingut del curs.

Imparte:

Carles Rivera
Director del Institut Català de l’Ansietat. Psicòleg, terapeuta Gestalt i expert en Intel·ligència Emocional.

Opinions

100% recomanable aquest espai. Jo vaig estar amb l'Elisenda, una professional amb molta experiència, empàtica i agradable. Va ser tot perfecte i em va ajudar moltíssim. Sens dubte va ser un encert anar aquí! 😊
Nerea A
He trobat un lloc on poder expressar les meves preocupacions i on em recolzen i ajuden a resoldre-les. Carles Rivera, m'ha ajudat sempre que ho he necessitat i gràcies a ell he pogut millorar la meva ansietat i també l'estrès. Estic molt agraïda. Gràcies
Carolina
Iniciar un procés terapèutic no és fàcil, implica l'exercici d'anar cap a dins, la valentia d'expressar aquelles coses que ens preocupen, entristen i fins i tot ens fan vergonya. Per poder-ho fer és bàsic i importantíssim sentir-se segur i en un clima de confiança amb la persona que acompanya. Aquí, totes aquestes necessitats i més s'han anat cobrint durant tot el "camí", que ha estat bàsic per poder-me conèixer més. Em sento enormement agraïda.
Ester
Grans professionals. Em vaig sentir molt ben acollit i em van ajudar a resoldre el meu problema.
Juan

¿Estás listo para transformar tu vida a través del poder de la inteligencia emocional en Barcelona?

Solicita tu plaza en el curso de inteligencia emocional en Barcelona, contamos con plazas limitas, hasta 10 personas.

Preguntes Freqüents

CARLES RIVERA
Psicòleg. Terapeuta Gestalt. Expert en intel·ligència emocional. Director de l’Institut Català de l’Ansietat i Esfera Gestalt.

Ell és qui ha creat el curs d’intel·ligència emocional a Barcelona, ​​sobretot a causa del seu enfocament constant per ajudar les persones a ser conscients de les emocions i com gestionar-les en qualsevol situació.

Al centre de Barcelona de l’Institut Català de l’Ansietat.

Ubicat a: Av. Rius i Taulet, 29-31, 1-4, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

El curs d’intel·ligència emocional consta d’una classe cada dijous durant 10 setmanes.

Seran classes de cada dijous a la tarda, de 19h a 21h. Amb inici l´11 d´abril.

Et pots inscriure completant el formulari d’inscripció al nostre lloc web. També estem disponibles per telèfon a 934 61 55 83 o per correu electrònic a info@institutcatalansietat.com per proporcionar assistència addicional.

El curs inclou exercicis pràctics, reflexions guiades i activitats dissenyades específicament per fomentar la introspecció i l’autoconsciència.

El preu total del curs d’intel·ligència emocional a Barcelona és de 375€.

Per formalitzar la inscripció cal fer un ingrés o transferència de 175€.

Què és la intel·ligència emocional?

La intel·ligència emocional, segons Daniel Goleman i la perspectiva de Mayer i Salovey, fa referència a un conjunt d’habilitats, actituds i competències que influeixen en el comportament d’un individu. En termes generals, es pot definir com la capacitat de reconèixer i comprendre tant les nostres pròpies emocions com les dels altres, motivar adequadament i gestionar les relacions socials de manera efectiva.

D’acord amb Goleman, la intel·ligència emocional es manifesta en l’habilitat per identificar i comprendre les nostres emocions i les dels altres, així com la capacitat per motivar-nos i gestionar les nostres interaccions socials. En aquest sentit, la intel·ligència emocional es presenta com un factor determinant en la manera com enfrontem situacions quotidianes i crisis, contribuint significativament al benestar personal ia la qualitat de les nostres relacions.

D’altra banda, segons la definició de Mayer i Salovey, la intel·ligència emocional abasta diverses dimensions. Implica la capacitat de percebre amb precisió, avaluar i expressar emocions, així com accedir i generar sentiments que facilitin el pensament. A més, inclou la capacitat de comprendre les emocions i el coneixement emocional, així com la capacitat de regular les emocions per afavorir el creixement intel·lectual i emocional.

És important destacar que l’adquisició d’habilitats en intel·ligència emocional no només ens ajuda a enfrontar-nos als desafiaments diaris, sinó que també ens capacita per abordar situacions especialment difícils o de crisi. Les emocions, segons aquesta perspectiva, proporcionen informació essencial sobre els nostres desitjos i necessitats i saber reconèixer-les i expressar-les amplia significativament les nostres possibilitats de relacionar-nos de manera saludable i satisfactòria, tant amb nosaltres mateixos com amb els altres.

La bona notícia és que la intel·ligència emocional no és una cosa fixa i immutable; al contrari, es pot augmentar de manera notable a través del coneixement i la formació adequada. Aquest enfocament positiu ressalta la capacitat daprenentatge i creixement personal que pot derivar de la inversió en el desenvolupament dhabilitats emocionals. Al nostre curs d’intel·ligència emocional a Barcelona, ​​busquem recollir tota aquesta informació compartida per experts i intentar aplicar els conceptes en 10 setmanes.