Search
Close this search box.

TRACTAMENT DE L’ANSIETAT I L’ESTRÈS

L’institut català de l’ansietat (ICA) és un centre privat de psicoterapia, formació i recerca que neix com a resposta a un problema ampliament estés a la nostra societat: l’ansietat i l’excés d’estrès.

​Sóm un centre altament especialitzat en el tractament de l’ansietat en les seves diverses manifestacions i en la gestió de l’estrès.

​Partim d’una visió humanista i per tant holista de l’ésser humà i treballem d’una forma integrativa i personalitzada.

​Per tal de poder complir amb aquesta forma d’entendre l’ajuda terapèutica comptem amb un equip de psicòlegs, metges i altres professionals amb amplia experiència i coneixements en el tractament de l’ansietat, la gestió de l’estrès i les problemàtiques relacionades.

Mirem a la persona més enllà de la seva simptomatologia o de la seva etiqueta diagnòstica i per això la nostra forma de fer teràpia s’adapta a cada individu, treballant sempre desde l’acceptació incondicional i el respecte per les vivències de cadascú.

Desde la nostra vocació de servei i ajuda, i desde la nostra visió humanista i oberta, utilitzem tots els enfocaments i tècniques terapèutiques que han demostrat ser d’utilitat en els tractaments, ja sigui des de la pràctica clínica o desde la validació científica.  Afortunadament disposem i som coneixedors de multiples alternatives terapèutiques, incloent-t’hi les més novedoses psicoteràpies de tercera generació, i les tècniques de biofeedback d’alta tecnologia.

​El nostre objectiu amb les persones que ens visiten no és només que millorin en la seva simptomatologia, sino que sobre tot el tractament els aporti unes eines i coneixements que els puguin servir per desenvolupar-se millor en la vida i assolir un grau de satisfacció i felicitat més gran del que tenien abans.