Search
Close this search box.
rosa moreno

Fluir en equilibri és bàsic, per això en aquest viatge ens acompanyen grans professionals d’altres disciplines complementàries a l’Mindfulness com el ioga, la consciència corporal, la comunicació no violenta, l’alimentació, l’aromateràpia, l’artteràpia, musicoteràpia … I tot el que ens faci sentir tranquil i perfectament integrats amb el sentit de la nostra vida.

La Rosa és una apassionada de la família, l’art i la vida senzilla. Mare de dos adolescents de 12 i 15 anys, que han crescut en contacte amb la natura, jugant i experimentant amb les pedres, la sorra, l’aigua i tot allò que els envoltava.

La Rosa és Educadora Infantil i s’ha dedicat a l’ensenyament de tècniques artístiques per a nens, adolescents i adults, tant a escoles com a sales privades. El Mindfulness va arribar a la seva vida fa uns anys i de seguida va trobar connexions amb el món educatiu, i de com el podria fer arribar a docents, infants, adolescents i famílies.

La Rosa és instructora de Mindfulness pel FIM, avalat pel Màster de la Universitat de Saragossa, instructora de Mindfulness per a nens i adolescents per la Academy for Mindfulness Teaching AMT d’Holanda, professora de ioga per a infant i famílies en Yoga cuentos per Lisa Howe de Cuentiños, educadora en Disciplina Positiva per a Famílies certificada per la Positive Discipline Association, i formada en Artteràpia.