Search
Close this search box.

NOSALTRES

L’institut català de l’ansietat és un centre privat de psicoterapia, formació i recerca que neix com a resposta a un problema ampliament estés a la nostra societat: l’ansietat i l’excés d’estrès.

Sóm un centre altament especialitzat en el tractament de l’ansietat en les seves diverses manifestacions i en la gestió de l’estrès.

Partim d’una visió humanista i per tant holística de l’ésser humà i treballem d’una forma integrativa i personalitzada.

Per tal de poder complir amb aquesta forma d’entendre l’ajuda terapèutica comptem amb un equip de psicòlegs, metges i altres professionals amb amplia experiència i coneixements en el tractament de l’ansietat, la gestió de l’estrès i les problemàtiques relacionades.

Mirem a la persona més enllà de la seva simptomatologia o de la seva etiqueta diagnòstica i per això la nostra forma de fer terapia s’adapta a cada individu, treballant sempre desde l’acceptació incondicional i el respecte per les vivències de cadascú. Desde la nostra vocació de servei i ajuda, i desde la nostra visió humanista i oberta, utilitzem tots els enfocaments i tècniques terapèutiques que han demostrat ser d’utilitat en els tractaments, ja sigui des de la pràctica clínica o desde la validació científica. Afortunadament disposem i som coneixedors de multiples alternatives terapèutiques, incloent-t’hi les més novedoses psicoteràpies de tercera generació, i les tècniques de biofeedback d’alta tecnologia.

El nostre objectiu amb les persones que ens visiten no és només que millorin en la seva simptomatologia, sino que sobre tot el tractament els aporti unes eines i coneixements que els puguin servir per desenvolupar-se millor en la vida i assolir un grau de satisfacció i felicitat més gran del que tenien abans.

ELS NOSTRES SERVEIS

Teràpia individual
Teràpia grupal
Tallers d’intel·ligència emocional
Mindfulness
Tallers de relaxació
Cursos i formació

CLIENTS SATISFETS

“Em vaig sentir molt compresa i recolzada des de el primer moment i molt aviat els meus nivells d’anisetat van anar baixant . Molt agraïda a ICA pel seu tracte i professionalitat i molt contenta amb els resultats de la terapia”

Yolanda Oyarzábal

“Havia provat abans altres teràpies però el meu problema d’ansietat no millorava. Gràcies a ICA i a les seves teràpies puc afirmar que avui dia visc molt més tranquil i feliç.”

Jordi Assens Martínez

“Vaig fer un curs a ICA d’intel·ligència emocional i em va ser molt útil per entendre i gestionar millor les meves emocions que fins aquell moment m’havien portat més dificultats que satisfaccions.”

Janeth Torres Rivero

CONTACTE

HORARIS CONSULTA
PREVIA CITA
Dilluns – Divendres 09:00AM – 21:00PM
DIRECCIÓ
Av. Rius i Taulet, 29-31, 1er-4ª
08172 Sant Cugat del Vallès.
Barcelona.

PER DEMANAR UNA CITA
O FER UNA CONSULTA

Podeu trucar al telèfons:
934 615 583 / 654 517 763

O enviar-nos un email a info@institutcatalansietat.com
O omplenar el següent formulari: