TRACTAMENT DE L'ANSIETAT I L'ESTRÈS A SANT CUGAT

El nostre projecte

L'institut català de l'ansietat (ICA) és un centre privat de psicoterapia, formació i recerca que neix com a resposta a un problema ampliament estés a la nostra societat: l'ansietat i l'excés d'estrès.

Sóm un centre altament especialitzat en el tractament de l'ansietat en les seves diverses manifestacions i en la gestió de l'estrès.

Partim d'una visió humanista i per tant holista de l'ésser humà i treballem d'una forma integrativa i personalitzada. 

Per tal de poder complir amb aquesta forma d'entendre l'ajuda terapèutica comptem amb un equip de psicòlegs, metges i altres professionals amb amplia experiència i coneixements en el tractament de l'ansietat, la gestió de l'estrès i les problemàtiques relacionades. 

Grup3.jpg

Mirem a la persona més enllà de la seva simptomatologia o de la seva etiqueta diagnòstica i per això la nostra forma de fer teràpia s'adapta a cada individu, treballant sempre desde l'acceptació incondicional i el respecte per les vivències de cadascú.

 

Desde la nostra vocació de servei i ajuda, i desde la nostra visió humanista i oberta, utilitzem tots els enfocaments i tècniques terapèutiques que han demostrat ser d'utilitat en els tractaments, ja sigui des de la pràctica clínica o desde la validació científica.  Afortunadament disposem i som coneixedors de multiples alternatives terapèutiques, incloent-t'hi les més novedoses psicoteràpies de tercera generació, i les tècniques de biofeedback d'alta tecnologia.

El nostre objectiu amb les persones que ens visiten no és només que millorin en la seva simptomatologia, sino que sobre tot el tractament els aporti unes eines i coneixements que els puguin servir per desenvolupar-se millor en la vida i assolir un grau de satisfacció i felicitat més gran del que tenien abans.  

© Institut Català de l'Ansietat 

  • Facebook icono social
  • Icono social Instagram
  • Icono social LinkedIn