TRACTAMENT DE L’ANSIETAT I L’ESTRÈS

CARLES RIVERA
Director del Institut Català de l’ansietat. Psicòleg. Terapeuta Gestalt. Especialista en tractament de l’ansietat i l’estrés.

ELISENDA VILA

Psicòloga clínica sanitària. Master en psicoterapia integradora humanista. Especialista en tractament de l’ansietat i l’estrès. Especialista en violència de gènere.

GEMMA HAEFFNER

Psicòloga i terapeuta Gestalt. Acompanya processos amb adults, adolescents i infants des d’una mirada integrativa. Entre altres coses posa èmfasi en l’acompanyament emocional i respectuós de les persones. Tractament de l’ansietat i l’estrès.

ANNA ESCLUSA DOMÍNGUEZ

Psicòloga General Sanitària. Especialista en pèrdues, dol i trauma. Atenció psicosocial i espiritual a persones en situació de malaltia greu avançada. Tractament de l’ansietat i l’estrès.

PATRICIA GÁLVEZ ALBERICH

Psicòloga i psicoterapeuta integradora infanto-juvenil, adults i parella. Experta en psicopatologia i acompanyament emocional en processos vitals, traumas, ansietat i estrès. Psicologia perinatal.

VIVIANA MARCELA ALZATE DUQUE

Especialista en psicologia clínica i psicopatologia. Màster en Desenvolupament integral de nens i Adolescents. Tractament de l’ansietat i l’estrès.

MABEL MUÑOZ

Fisioterapèuta i professora de ioga restauratiu. Diplomada en Neurorehabilitació infantil i d’adults. Institut Guttmann.

 

ROSA MORENO

-Mindffulness- “Apropant el Mindfulness, l’aquí i l’ara, als més petits estem contribuint a que es produeixin canvis a les futures generacions, creant un món més sa, conscient i en pau.”​

GEMMA JURADO

-Mindffulness- “Confio plenament en la bondat i la saviesa dels nens. Ajudem-los a convertir-se en adolescents i adults emocionalment competents capaços de viure una vida plena.”

CatalanSpanish